Klik hierboven in het Menu op "Academy" voor meer belangrijke informatie.

BHV vloeistofbrandWij helpen organisaties bij de invoer en optimalisatie van hun veiligheidsbeleid als een integraal onderdeel van de bedrijfsvoering. Wij doen dit door het verzorgen van diverse cursussen, waaronder BHV Bedrijfshulpverlening en Safety & Health Officer.

Ben jij de vakdeskundige met ondernemerszin die geschikt is om NedCert instructeur BHV - EHBO te worden?

Wij werken met een kleine groep, uitstekende instructeurs. Wij willen mensen die zich bij ons laten opleiden tot instructeur, om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan volgens de franchiseformule van NedCert opleiders.
Wij willen mensen voor Nederland, België en Suriname.
Je moet een vooropleiding hebben in de spoedeisende hulpverlening zoals verpleging/ambulance/brandweer. Ben jij goed genoeg om mee te mogen doen? Laat het ons weten. Onderaan de pagina staat wat je moet doen.

Als NedCert instructeur ben je geen werknemer van NedCert. Je wordt zelfstandig ondernemer of corporate instructeur. Uitsluitend NedCert gecertificeerde instructeurs mogen cursussen voor NedCert examens geven. Er is dus in je eigen rayon geen concurrentie van andere NedCert gecertificeerde instructeurs.

Ondernemer
Wist je dat veel ondernemers franchisenemer zijn? Vrijwel elke keten is franchise; boekwinkels, supermarkten, kledingzaken, restaurants enz. enz. En bij ons dus ook voor BHV - EHBO opleiders. Je gaat zelfstandig franchisenemer worden in een rayon en biedt daar exclusief NedCert opleidingen aan. 

Drie doorslaggevende voordelen waarom je NedCert instructeur wilt worden:
 
1. Instructeur zonder zorgen
Vanuit de NedCert Academy krijg je volop lesmateriaal, ondersteuning en begeleiding, op weg naar een succesvolle en zelfstandige onderneming. Je maakt gebruik van onze goede reputatie en het sterke merk NedCert. Hiervoor betaal je een zeer bescheiden bijdrage. Je krijgt direct de beschikking over vele materialen en faciliteiten (zie de pagina Investering).

2. Bevoegdheid tot het verzorgen van diverse cursussen   
Je bent als NedCert Instructeur allround en bevoegd om heel veel verschillende cursussen te geven van basis- tot leidinggevend niveau, zoals; BHV, EHBO, EHBO bij kinderen, Hoofd BHV Safety and Health Officer, preventiemedewerker. Je bent ook bevoegd om in België instructie te geven. (zie de pagina Bevoegdheden)

3. Altijd up-to-date
Wij houden je altijd op de hoogte van de actuele ontwikkelingen! De NedCert Academy staat voor goede kwaliteit, is vooruitstrevend en loopt voorop met de implementatie van nieuwe ontwikkelingen. Jaarlijks volg je bij ons scholingsdagen om competent en actueel te blijven. Jaarlijks komen wij bij jou langs om je eigen locatie te beoordelen. Buiten de scholingsdagen hebben wij ook contact met elkaar en kan je alle vragen kwijt aan je persoonlijke mentor. 

Lees verder >>>

 
Ben jij de vakdeskundige met ondernemerszin die geschikt is om NedCert instructeur te worden? Mail je CV en motivering waaruit blijkt waarom juist jij de beste persoon bent om onze nieuwe succesvolle franchisenemer te worden. rene@nedcert.nl