Klik hierboven in het Menu op "Franchise" voor meer belangrijke informatie.

Lees hier de ervaringen van onze franchisenemers.


René van der Helm is de initiatiefnemer van de NedCert Academy en actief in rayon Amsterdam e.o.
 
Regelmatig kreeg ik van klanten de vraag of precies dezelfde BHV cursus zoals in Amsterdam, ook elders in het land gevolgd kan worden. Vanuit deze klantbehoefte is de franchiseformule van de NedCert Academy ontstaan.
BHVWij bieden je een unieke mogelijkheid om als instructeur deel uit te maken van ons gemotiveerde team bij de NedCert Opleiders!

Met een achtergrond als verpleegkundige en onderbrandmeester, en jarenlange ervaring als opleider voor NedCert examens, ben ik trots om betrokken te zijn bij het bieden van hoogwaardige BHV-trainingen aan bedrijven die veiligheid serieus nemen. Onze trainingslocatie in Amsterdam - Amstelveen verwelkomt enthousiaste cursisten, zowel lokaal als internationaal.

Als reactie op de groeiende vraag van onze klanten hebben we vanuit de NedCert Academy onze franchiseformule ontwikkeld, waardoor we hoogwaardige BHV-cursussen op meerdere locaties in binnen- en buitenland kunnen aanbieden. Samen met ervaren vakmensen worden in verschillende rayons kwaliteitscursussen verzorgd, onder mijn deskundige begeleiding.

Dit is jouw kans om aan te sluiten bij ons succesverhaal en als instructeur bij te dragen aan de groei van onze franchiseorganisatie. We zoeken gepassioneerde mensen met een achtergrond in verpleging, ambulance, brandweer. Grijp deze unieke kans om een rol te spelen in het vergroten van de veiligheid binnen bedrijven en organisaties. Sluit je aan bij de NedCert Opleiders en maak deel uit van ons streven naar uitmuntendheid in BHV- en EHBO-trainingen!
www.bhvcursusamsterdam.nl 


Drs. Cleopatra Jessurun is NedCert gecertificeerd instructeur en actief in Paramaribo Suriname
 
Mijn toewijding aan het opleiden van anderen in noodprocedures is van onschatbare waarde en draagt bij aan het creëren van een veiligere omgeving voor iedereen.
BHVAls geneeskundige heb ik medisch personeel getraind om hun vaardigheden te verbeteren in het verlenen van doeltreffende zorg aan patiënten in acute situaties.

Omdat ziekenhuizen de laatste schakel zijn in de zorgketen, nam ik de verantwoordelijkheid om niet alleen ambulancepersoneel, maar ook politie en brandweer essentiële vaardigheden bij te brengen. In ruil daarvoor deelden zij waardevolle tips over veiligheid en verzorgden zij sessies over het blussen van kleine branden voor medisch personeel. Deze uitwisseling van kennis heeft me altijd geboeid.

Toen ik ontdekte dat NedCert trainingen aanbood om als instructeur deze aspecten te combineren, samen met andere cursussen, reageerde ik direct op de mogelijkheid om een franchise in Suriname te starten.

Als NedCert-gecertificeerde instructeur bouw ik op een solide basis om levensreddende vaardigheden over te brengen. Door gebruik te maken van interactieve en realistische scenario's, stimuleer ik cursisten om zelfvertrouwen te ontwikkelen en praktijkervaring op te doen. Het samenvoegen van EHBO en BHV stelt me in staat bij te dragen aan het vergroten van de veiligheid op de werkplek en binnen de gemeenschap.

Mijn inzet voor het opleiden van mensen in het adequaat reageren tijdens noodprocedures draagt bij aan het creëren van een veiligere omgeving. Het geeft mij als instructeur voldoening om te weten dat ik mensen voorzie van de vaardigheden om levens te redden en bij te dragen aan een veiligere samenleving.

Overweeg ook om een NedCert-instructeur te worden en bij te dragen aan een veiligere wereld.
www.bhvcursusparamaribo.sr 


Sylvia Kouijzer is NedCert gecertificeerd instructeur en actief in rayon Den Haag e.o.
 
Het is voor mij een heel fijn gevoel om deel uit te maken van deze professionele organisatie. Alle materialen die door NedCert beschikbaar worden gesteld zijn uitstekend om onze klanten een zeer leerzame cursus aan te bieden.
BHV Na het afronden van mijn instructeursopleiding bij de NedCert Academy, heb ik met trots de vestiging in Den Haag geopend.

Met mijn achtergrond als brandweerprofessional en specialist in gevaarlijke stoffen voelde deze stap voor mij als een natuurlijke en uiterst aantrekkelijke keuze. Als ervaren zelfstandig ondernemer zag ik deze kans als een perfecte gelegenheid om mijn ondernemerschap te verrijken en mijn passie voor hulpverlening te integreren.

In slechts één dag kunnen we onze cursisten veel leren over essentiële vaardigheden, zoals BHV. Ik geloof sterk in het belang van het verspreiden van deze kennis onder mensen.

De instructeursopleiding bij de NedCert Academy was tot in de kleinste details goed georganiseerd. Mijn mentor, René van der Helm, heeft me niet alleen veel bijgebracht maar ook enorm gemotiveerd. De kennis die NedCert biedt, is uitgebreid en altijd up-to-date.

Zowel tijdens als na mijn opleiding was NedCert altijd snel bereikbaar en kreeg ik direct antwoord op mijn vragen. Het geeft me een geweldig gevoel deel uit te maken van deze professionele organisatie. De materialen die NedCert ter beschikking stelt, zijn van uitstekende kwaliteit en stellen ons in staat onze cursisten een zeer leerzame ervaring te bieden. Kortom, ik heb geen moment spijt gehad van mijn beslissing en ben er trots op deel uit te maken van deze fantastische organisatie. 
www.bhvcursusdenhaag.nl 


Maureen Aardema is NedCert gecertificeerd instructeur en actief in rayon Emmen e.o.
 
De steun vanuit de NedCert Academy is prima. Jaarlijks worden wij bijgeschoold en getoetst. Het lesmateriaal is uitstekend, up-to-date en ruim voldoende om elke cursus te kunnen geven.
BHVAls gepassioneerde brandweer-bevelvoerder en toegewijd verpleegkundige, merkte ik tijdens mijn werk op dat er nog veel ruimte is voor verbetering in de BHV.

Mijn zoektocht naar een instructeursopleiding die absolute kwaliteit waarborgt, leidde me al snel naar NedCert. De opleiding was uitdagend, en terecht, want als instructeur moet je een breed scala aan cursussen kunnen geven. Wat NedCert echt onderscheidt, is de voortreffelijke ondersteuning vanuit de NedCert Academy. We worden jaarlijks bijgeschoold en getoetst, en er vindt regelmatig een controle plaats op onze locatie.

Het lesmateriaal is van topkwaliteit en biedt ruimschoots de benodigde informatie om elke cursus met vertrouwen te geven. In mijn rol als instructeur concentreer ik me voornamelijk op het aantrekken van nieuwe klanten en het geven van boeiende lessen. Dankzij het handige servicepakket, dat alle benodigde lesmaterialen bevat, kan ik me zonder zorgen focussen op mijn taken.

Trots kan ik zeggen dat mijn bedrijf snel aan bekendheid wint in de regio, met talloze tevreden klanten verspreid over heel Drenthe. Kies voor NedCert en ontdek hoe wij bijdragen aan een veiligere en gezondere samenleving! 
www.bhvcursusemmen.nl 

 
Cor Houët is NedCert gecertificeerd instructeur en werkt als corporate instructeur bij SMO-Traverse in Tilburg.
 
Ik kan elke grotere onderneming aanraden om één of meerdere corporate-instructeurs op te laten leiden volgens de NedCert formule.
BHVMet een achtergrond als Ambulancechauffeur bij Defensie en ervaring als Maatschappelijk werker in de Maatschappelijke Opvang, heb ik altijd een diepgaande interesse gehad in spoedeisende hulpverlening en veiligheidsbeleving.

Als Safety & Health Officer en Preventiemedewerker ben ik zowel strategisch als operationeel betrokken bij de Arbo- en BHV-organisatie van mijn werkgever.

Mijn kennismaking met NedCert was een aangename verrassing. Na het volgen van verschillende BHV-trainingen, bleek NedCert een verademing te zijn. Ze blijven continu up-to-date volgens de laatste wetenschappelijke inzichten, voldoen strikt aan de hoogste normen en bieden instructies die zowel boeiend als leerzaam zijn. Het was voor mij dan ook een vanzelfsprekende keuze om Corporate NedCert instructeur te worden.

Wat NedCert uniek maakt, is de gedegen formule die maximale ondersteuning biedt aan zowel de organisatie als de instructeur. Het all-inclusive pakket zorgt voor topmaterialen en uitstekende ondersteuning.

Onze trainingen zijn niet alleen op maat gemaakt, maar ook flexibel, zodat we snel kunnen inspelen op actuele situaties en tegelijkertijd kosten kunnen besparen. Binnen onze organisatie leiden we niet alleen onze eigen BHV'ers op, maar ook onze BHV-ploegleiders, EHBO'ers, Preventiemedewerkers en Safety & Health Officers. We gaan zelfs een stap verder door cliënten de kans te bieden hun arbeidsmarktkansen te vergroten via cursussen BHV of Hanteren Kleine Blusmiddelen.

Met alle benodigde kennis in huis is onze Arbo- en BHV-organisatie volledig geborgd, is de veiligheidsbeleving van zowel werknemers als cliënten vergroot, en zijn de kosten significant gedaald.

Ik beveel elke grotere onderneming van harte aan om één of meerdere corporate-instructeurs volgens de NedCert formule op te leiden. Ontdek zelf de meerwaarde van NedCert en versterk de veiligheidscultuur binnen jouw organisatie.
www.smo-traverse.nl

 
Bas van Steenbergen is NedCert gecertificeerd instructeur en actief in rayon Doetinchem e.o.
 
Vrij vlot na mijn start had ik al voldoende omzet, dat ik mijn eigen trainingslocatie in Doetinchem kon openen. 
Als ervaren verpleegkundige en een van de pioniers van de NedCert instructeursopleiding, kan ik met enthousiasme zeggen dat deze opleiding een revolutionaire aanpak heeft. In tegenstelling tot de traditionele BHV-instructeurscursussen, biedt NedCert niet alleen hoogwaardige opleidingen maar ook ongeëvenaarde ondersteuning voor aspirant-ondernemers.

Toen ik aanvankelijk begon, merkte ik al snel dat het opzetten van een eigen bedrijf uitdagender was dan ik had verwacht. NedCert heeft echter een scherp oog voor de struikelblokken waar beginnende ondernemers mee te maken krijgen, zowel op het gebied van ondernemersvaardigheden als financiën.

In reactie daarop hebben ze vanuit de NedCert Academy mij persoonlijk voorzien van alle nodige ondersteuning en begeleiding om mijn onderneming tot een succes te maken. Een van de meest waardevolle aspecten is de lokale website die speciaal is ontworpen voor elke ondernemer. Hier kunnen bedrijven zich direct bij ons aanmelden, wat mijn bereik aanzienlijk heeft vergroot. Dankzij deze innovatieve aanpak kon ik snel voldoende omzet genereren en zelfs mijn eigen trainingslocatie in het bruisende Doetinchem openen.

Kortom, als toekomstige instructeur biedt de NedCert instructeursopleiding niet alleen hoogwaardige trainingen maar ook een solide basis en voortdurende ondersteuning om van jouw onderneming een succes te maken. 
www.bhvcursusdoetinchem.nl

Lees verder >>>

 
Mail je CV en motivering waaruit blijkt waarom juist jij de beste persoon bent om onze nieuwe succesvolle franchisenemer te worden. [email protected]