Klik hierboven in het Menu op "Franchise" voor meer belangrijke informatie.

Lees hier de ervaringen van onze franchisenemers.


Milan Van Gaever is NedCert gecertificeerd instructeur en actief in rayon Terneuzen e.o.
 
Mijn cursisten zijn zeer te spreken over de BHV cursus en de realistische trainingsmaterialen die worden verzorgd door de Nedcert Academy.
BHV Ik ben werkzaam bij de beroeps-brandweer van Rotterdam Rijnmond. Tijdens de incidenten die ik daar tijdens een brandweer-inzet meemaak, merk ik dat er qua BHV bij bedrijven nog veel winst te behalen valt. Ik zat al langere tijd met de gedachte om hier wat mee te doen. Maar hoe moest ik beginnen?
Toen kwam ik in contact met René van der Helm van de NedCert Academy. Hij heeft mij stapsgewijs tot instructeur opgeleid. Tijdens deze opleiding krijg je steeds feedback en terugkoppeling. Dit is een fijne manier van leren. Je krijgt voldoende hulp en support en ook na de opleiding kan je nog steeds met al je vragen bij hem terecht. Je werkt als team met de andere NedCert gecertificeerde instructeurs, bijvoorbeeld tijdens scholingsdagen, maar ook via een app groep, zodat wij van elkaar kunnen leren. Het is ook fijn dat elke NedCert gecertificeerde instructeur actieve ervaringen "uit het veld" heeft. Hierbij wordt de theorie vertaald naar de praktijk!
Mijn cursussen geef ik in een buurthuis in de gemeente Terneuzen. De cursisten zijn zeer te spreken over de BHV cursus en de realistische trainingsmaterialen die worden verzorgd door de Nedcert Academy. Naast BHV geef ik ook nog andere cursussen, zoals bijvoorbeeld EHBO, reanimatie en preventiemedewerker. Bedrijven kunnen hun cursisten aanmelden via mijn eigen lokale website, omdat deze site overzichtelijk is, werkt dit eenvoudig en snel.
www.bhvcursusterneuzen.nl 


Sylvia Kouijzer is NedCert gecertificeerd instructeur en actief in rayon Den Haag e.o.
 
Het is voor mij een heel fijn gevoel om deel uit te maken van deze professionele organisatie. Alle materialen die door NedCert beschikbaar worden gesteld zijn uitstekend om onze klanten een zeer leerzame cursus aan te bieden.
BHV Na het volgen van de instructeursopleiding bij de NedCert Academy heb ik de vestiging in Den Haag geopend. Door mijn achtergrond bij de brandweer en als gevaarlijke stoffen specialist was dit voor mij een zeer aantrekkelijke stap.
Al vele jaren ben ik zelfstandig ondernemer en ik zag dit als een goede kans om mijn ondernemerschap en passie voor de hulpverlening te combineren. In 1 dag kunnen wij de klanten al veel over o.a. EHBO leren, dit is iets wat ik uitermate belangrijk vind dat mensen deze kennis hebben.
De opleiding bij de NedCert Academy was tot in de puntjes goed geregeld. Mijn mentor René van der Helm heeft mij erg veel geleerd en gemotiveerd. De kennis van NedCert is erg uitgebreid en altijd up to date. Tijdens de opleiding (en ook na de afronding van mijn opleiding) is NedCert altijd goed bereikbaar voor vragen en krijg ik altijd heel snel antwoord.
Het is voor mij een heel fijn gevoel om deel uit te maken van deze professionele organisatie. Alle materialen die door NedCert beschikbaar worden gesteld zijn uitstekend om onze klanten een zeer leerzame cursus aan te bieden. Kortom, ik heb geen seconde spijt over mijn beslissing gehad en ben trots om deel uit te maken van dit mooie bedrijf.
www.bhvcursusdenhaag.nl 


Maureen Aardema is NedCert gecertificeerd instructeur en actief in rayon Emmen e.o.
 
De steun vanuit de NedCert Academy is prima. Jaarlijks worden wij bijgeschoold en getoetst. Het lesmateriaal is uitstekend, up-to-date en ruim voldoende om elke cursus te kunnen geven.
BHV Ik ben bevelvoerder bij de brandweer en tevens verpleegkundige. Tijdens mijn werk zag ik dat er bij de BHV nog veel te verbeteren valt. Ik ben daarom op zoek gegaan naar een instructeursopleiding die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Dan kom je al snel bij Nedcert terecht. De opleiding was pittig, maar dat kan niet anders want als je klaar bent moet je veel verschillende cursussen kunnen geven. De steun vanuit de NedCert Academy is prima. Jaarlijks worden wij bijgeschoold en getoetst. En er is jaarlijks een controle op onze locatie. Het lesmateriaal is uitstekend en ruim voldoende om elke cursus te kunnen geven. Ik houd mij voornamelijk bezig met het werven van klanten en lesgeven en verder maak ik gebruik van het servicepakket waar alle lesmaterialen die ik nodig heb in zitten. Mijn bedrijf wordt steeds bekender in de regio en inmiddels heb ik al veel tevreden klanten in heel Drenthe.
www.bhvcursusemmen.nl 

 
Bas van Steenbergen is NedCert gecertificeerd instructeur en actief in rayon Doetinchem e.o.
 
Vrij vlot na mijn start had ik al voldoende omzet, dat ik mijn eigen trainingslocatie in Doetinchem kon openen. 
Ik ben verpleegkundige en zat in één van de eerste groepen voor de opleiding tot NedCert instructeur. Aanvankelijk was de opzet van deze opleiding vergelijkbaar met wat normaal is in deze branche waar je BHV-instructeur kan worden. Cursus volgen, slagen en zoek het zelf maar uit. Al snel bleek dat het als ondernemer niet gemakkelijk is om op eigen kracht een bedrijf op te bouwen. Je loopt tegen zaken aan die veel van je vergen, zowel qua ondernemersvaardigheden als qua geld. De mensen van NedCert signaleerden deze problemen van starters en zijn er mee aan de slag gegaan. Nu heb ik alle mogelijke ondersteuning en support vanuit de NedCert Academy om succesvol te kunnen ondernemen. Ook is er voor iedere ondernemer een lokale website, waarop bedrijven zich direct bij ons kunnen aanmelden. Vrij vlot na mijn start had ik al voldoende omzet, dat ik mijn eigen trainingslocatie in Doetinchem kon openen. 
www.bhvcursusdoetinchem.nl

 
Cor Houët is NedCert gecertificeerd instructeur en werkt als corporate instructeur bij SMO-Traverse in Tilburg.
 
Ik kan elke grotere onderneming aanraden om één of meerdere corporate-instructeurs op te laten leiden volgens de NedCert formule.
BHVVanuit mijn verleden als Ambulancechauffeur bij Defensie heb ik altijd interesse gehad in spoedeisende hulpverlening in de breedste zin. Als Maatschappelijk werker binnen de Maatschappelijke Opvang weet ik wat veiligheidsbeleving met mensen kan doen. Als Safety & Health Officer en Preventiemedewerker ben ik zowel beleidsmatig als uitvoerend betrokken binnen de Arbo en BHV-organisatie van mijn werkgever.
Toen ik kennismaakte met NedCert was ik blij verrast. Na zelf vele verschillende BHV-trainingen gevolgd te hebben, bleek NedCert een positieve uitzondering. Up-to-date volgens de laatste wetenschappelijke inzichten, strikt volgens de hoogste normen en speels en leerzaam in de instructie. Het was dan ook geen moeilijke keuze toen ik gevraagd werd om Corporate NedCert instructeur te worden. De NedCert academy heeft een gedegen formule opgezet met daarin de maximale ondersteuning voor zowel de organisatie als de instructeur. Het all-inclusive pakket zorgt voor de beste materialen en ondersteuning. Onze trainingen zijn maatwerk; aangepast op onze organisatie. Hierdoor kunnen wij snel inspelen op actuele situaties en tegelijk kosten besparen. Binnen onze organisatie leiden wij onze eigen BHV’ers, BHV-ploegleiders, EHBO’ers, Preventie Medewerkers en Safety & Health Officers op. Het is zelfs mogelijk om cliënten een betere kans op de arbeidsmarkt te geven door hen een cursus BHV of Hanteren Kleine Blusmiddelen te laten volgen. Door alle knowhow in eigen huis te hebben is de Arbo en BHV-organisatie geborgd, de veiligheidsbeleving van zowel werknemers als cliënten vergroot en zijn de kosten gedaald. Ik kan elke grotere onderneming aanraden om één of meerdere corporate-instructeurs op te laten leiden volgens de NedCert formule.
www.smo-traverse.nl

 
René van der Helm is de initiatiefnemer van de NedCert Academy en actief in rayon Amsterdam e.o.
 
Regelmatig kreeg ik van klanten de vraag of precies dezelfde BHV cursus zoals in Amsterdam, ook elders in het land gevolgd kan worden. Vanuit deze klantbehoefte is de franchiseformule van de NedCert Academy ontstaan.
BHVIk heb werkervaring als verpleegkundige en onderbrandmeester en ben al jaren actief als opleider voor NedCert examens. Onze klanten zijn bedrijven die BHV een serieuze zaak vinden en daarom een goede, gedegen training willen van een vakman met praktijkervaring. Cursisten vanuit binnen- en buitenland komen naar de trainingslocatie in Amsterdam. Regelmatig kreeg ik van klanten de vraag of precies dezelfde BHV cursus zoals in Amsterdam, ook elders in het land gevolgd kan worden. Vanuit deze klantbehoefte is de franchiseformule van de NedCert Academy ontstaan. In een aantal rayons worden nu, met mijn coaching, door vakmensen kwaliteitscursussen verzorgd voor NedCert examens. Er zijn op dit moment nog mogelijkheden om als opleider aan te haken bij onze succesformule. Voor onze franchise organisatie zoeken wij mensen met een vooropleiding zoals bijvoorbeeld verpleging / ambulance / brandweer.
www.bhvcursusamsterdam.nl 

Lees verder >>>

 
Mail je CV en motivering waaruit blijkt waarom juist jij de beste persoon bent om onze nieuwe succesvolle franchisenemer te worden. [email protected]