Klik hierboven in het Menu op "Academy" voor meer belangrijke informatie.

René van der Helm is NedCert gecertificeerd instructeur en actief in rayon Amsterdam e.o.
 
Regelmatig krijg ik van klanten de vraag of precies dezelfde BHV cursus zoals in Amsterdam, ook elders in het land gevolgd kan worden. Vanuit deze klantbehoefte is de franchiseformule van de NedCert Academy ontstaan.
BHVIk ben verpleegkundige en onderbrandmeester en al jaren actief als opleider voor NedCert examens. Onze klanten zijn bedrijven die BHV een serieuze zaak vinden en daarom een goede, gedegen training willen van een vakman met praktijkervaring. Cursisten vanuit binnen- en buitenland komen naar de trainingslocatie in Amsterdam. Regelmatig krijg ik van klanten de vraag of precies dezelfde BHV cursus zoals in Amsterdam, ook elders in het land gevolgd kan worden. Vanuit deze klantbehoefte is de franchiseformule van de NedCert Academy ontstaan. In een aantal rayons worden nu, met mijn coaching, door vakmensen kwaliteitscursussen verzorgd voor NedCert examens. Er zijn op dit moment nog mogelijkheden om als opleider aan te haken bij onze succesformule. Voor onze franchise organisatie zoeken wij mensen met een vooropleiding en ervaring in de spoedeisende hulpverlening zoals verpleging / ambulance / brandweer.
www.bhvcursusamsterdam.nl 

 
Karel ter Linden is NedCert gecertificeerd instructeur en werkt als corporate instructeur bij SMO-Traverse in Tilburg.
 
Voorheen besteedden wij de trainingen uit, maar nu wij het, sinds een paar jaar, intern doen, is de kwaliteit van het BHV-team enorm omhoog gegaan en de kosten omlaag.
BHVDoordat ik als NedCert instructeur bevoegd ben om een heel pallet aan cursussen aan te bieden, is het mogelijk om maatwerk te leveren aan je eigen organisatie. Ik geef cursussen vanaf BHV, EHBO, preventiemedewerker tot hoofd BHV. Voorheen besteedden wij de trainingen uit, maar nu wij het, sinds een paar jaar, intern doen, is de kwaliteit van het BHV-team enorm omhoog gegaan en de kosten omlaag. Win-win in optima forma. Onze BHV-organisatie is nu, van hoog tot laag, een integraal onderdeel van de bedrijfsvoering. Een ander groot voordeel is dat wij nu alle expertise in huis hebben. Wij doen nu zelf de ontruimingsoefeningen en de RI&E wordt niet langer meer door externen gedaan maar die doen wij zelf. Ook dat levert ons heel veel geld op. Wij voelen ons prettig bij de NedCert BHV methode en vragen ons vaak af waarom we niet veel eerder met ze in zee zijn gegaan. Wij raden het andere zorginstellingen absoluut aan om een eigen instructeur op te laten leiden bij de NedCert Academy.
www.smo-traverse.nl

 
Maureen Aardema is NedCert gecertificeerd instructeur en actief in rayon Emmen e.o.
 
De steun vanuit de NedCert Academy is prima. Jaarlijks worden wij bijgeschoold en getoetst. Het lesmateriaal is uitstekend en ruim voldoende om elke cursus te kunnen geven.
BHV Ik ben bevelvoerder bij de brandweer en tevens verpleegkundige. Tijdens mijn werk zag ik dat er bij de BHV nog veel te verbeteren valt. Ik ben daarom op zoek gegaan naar een instructeursopleiding die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Dan kom je al snel bij Nedcert terecht. De opleiding was pittig, maar dat kan niet anders want als je klaar bent moet je veel verschillende cursussen kunnen geven. De steun vanuit de NedCert Academy is prima. Jaarlijks worden wij bijgeschoold en getoetst. En er is jaarlijks een controle op onze locatie. Het lesmateriaal is uitstekend en ruim voldoende om elke cursus te kunnen geven. Ik houd mij voornamelijk bezig met het werven van klanten en lesgeven en verder maak ik gebruik van het servicepakket waar alle lesmaterialen die ik nodig heb in zitten. Mijn bedrijf wordt steeds bekender in de regio en inmiddels heb ik al veel tevreden klanten in heel Drenthe.
www.bhvcursusemmen.nl 

 
Bas van Steenbergen is NedCert gecertificeerd instructeur en actief in rayon Doetinchem e.o.
 
Ik krijg alle mogelijke ondersteuning en support vanuit de NedCert Academy om succesvol te kunnen ondernemen. Ook is er voor mij een lokale website, waarop bedrijven zich direct aanmelden.
Ik ben verpleegkundige en zat tijdens het laatste jaar van mijn HBO opleiding in één van de eerste groepen voor de opleiding tot NedCert instructeur. Aanvankelijk was de opzet van deze opleiding vergelijkbaar met wat normaal is in deze branche waar je BHV-instructeur kan worden. Cursus volgen, slagen en zoek het zelf maar uit. Al snel bleek dat het als ondernemer niet gemakkelijk is om op eigen kracht een bedrijf op te bouwen. Je loopt tegen zaken aan die veel van je vergen, zowel qua ondernemersvaardigheden als qua geld. De mensen van NedCert signaleerden deze problemen van starters en zijn er mee aan de slag gegaan. Nu krijg ik alle mogelijke ondersteuning en support vanuit de NedCert Academy om succesvol te kunnen ondernemen. Ook is er voor iedere ondernemer een lokale website, waarop bedrijven zich direct bij ons kunnen aanmelden. Kijk eens op mijn site naar de foto's als u wilt weten hoe onze cursussen er uit zien. Komt u bij mij in Doetinchem een cursus volgen, dan is een heerlijke lunch inclusief. 
www.bhvcursusdoetinchem.nl

Wil je NedCert opleider worden? Mail je motivering en CV naar rene@nedcert.nl