Klik hierboven in het Menu op "Academy" voor meer belangrijke informatie.

BHV vloeistofbrandBen jij de vakdeskundige met ondernemerszin die geschikt is om NedCert opleider BHV - EHBO te worden?

Wij willen mensen die zich bij ons laten opleiden tot instructeur, om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan volgens de franchiseformule van NedCert opleiders.
Wij willen mensen voor Nederland, België en Suriname.
Je moet een vooropleiding hebben in de spoedeisende hulpverlening zoals verpleging/ambulance/brandweer.

Als NedCert instructeur ben je geen werknemer van NedCert. Je wordt zelfstandig ondernemer of corporate instructeur. Uitsluitend NedCert gecertificeerde instructeurs mogen cursussen voor NedCert examens geven. Er is dus in je eigen rayon geen concurrentie van andere NedCert gecertificeerde instructeurs.

Ondernemer
Je gaat zelfstandig franchisenemer worden in een rayon en biedt daar exclusief NedCert opleidingen aan. 

Drie doorslaggevende voordelen waarom je NedCert instructeur wilt worden:
 
1. Instructeur zonder zorgen
Vanuit de NedCert Academy krijg je volop ondersteuning en begeleiding, op weg naar een succesvolle en zelfstandige onderneming. Je maakt gebruik van onze goede reputatie en het sterke merk NedCert. Hiervoor betaal je een zeer bescheiden royalty. Je krijgt direct de beschikking over vele materialen en faciliteiten (zie de pagina Investering).

2. Bevoegdheid tot het verzorgen van diverse cursussen   
Je bent als NedCert Instructeur allround en bevoegd om heel veel verschillende cursussen te geven zoals; BHV, EHBO, EHBO bij kinderen, Hoofd BHV Safety and Health Officer, preventiemedewerker. Je bent ook bevoegd om in België instructie te geven. (zie de pagina Bevoegdheden)

3. Altijd up-to-date
Wij houden je altijd op de hoogte van de actuele ontwikkelingen! De NedCert Academy staat voor goede kwaliteit, is vooruitstrevend en loopt voorop met de implementatie van nieuwe ontwikkelingen. Jaarlijks volg je bij ons scholingsdagen om competent en actueel te blijven. Buiten de scholingsdagen hebben wij ook contact met elkaar en kan je alle vragen kwijt aan je persoonlijke mentor. 

 
Ben jij de vakdeskundige met ondernemerszin die geschikt is om NedCert opleider te worden? Mail je CV en motivering waaruit blijkt waarom juist jij de beste persoon bent om onze nieuwe franchisenemer te worden. rene@nedcert.nl