Klik hierboven in het Menu op "Academy" voor meer belangrijke informatie.

BHV vloeistofbrandWij zoeken mensen die door ons opgeleid willen worden tot instructeur om vervolgens als zelfstandig ondernemer toe te treden tot de franchiseformule van NedCert opleiders. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Geschikte kandidaten hebben een vooropleiding in de spoedeisende hulpverlening zoals verpleging/ambulance/brandweer.

NedCert instructeurs zijn geen werknemer van NedCert. Zij zijn zelfstandig ondernemer of corporate instructeur. Het is uitsluitend NedCert gecertificeerde instructeurs toegestaan cursussen voor NedCert examens aan te bieden. Er is dus in het eigen rayon geen concurrentie van andere NedCert gecertificeerde instructeurs.

Ondernemer
De instructeur gaat een zelfstandig ondernemer worden met een eigen cursuslocatie in een rayon en biedt daar exclusief NedCert opleidingen aan, zowel op de toekomstige eigen locatie als bij de klant. 

Corporate instructeur
De corporate instructeur is werknemer van een grote organisatie (bedrijf of instelling) en gaat intern de eigen collega's opleiden voor NedCert examens. 


Drie doorslaggevende voordelen om NedCert instructeur te worden:
 
1. Instructeur zonder zorgen
Vanuit de NedCert Academy krijgt de instructeur volop ondersteuning en begeleiding, op weg naar een succesvolle en zelfstandige onderneming. Men maakt gebruik van onze goede reputatie en het sterke merk NedCert. Voor een zeer bescheiden royalty heeft men de beschikking over vele materialen en faciliteiten (zie de pagina Investering). 

2. Bevoegdheid tot het verzorgen van diverse cursussen   
De NedCert Instructeur is allround en bevoegd om heel veel verschillende cursussen te geven zoals; BHV, EHBO, EHBO bij kinderen, Hoofd BHV Safety and Health Officer, preventiemedewerker. 

3. Altijd up-to-date
De NedCert instructeur is altijd op de hoogte van de actuele ontwikkelingen! De NedCert Academy staat voor goede kwaliteit, is vooruitstrevend en loopt voorop met de implementatie van nieuwe ontwikkelingen. Jaarlijks volgt de instructeur bij ons scholingsdagen om competent en actueel te blijven. Buiten de scholingsdagen hebben wij ook contact met elkaar en kan men alle vragen kwijt aan de persoonlijke mentor. 

Wilt u NedCert opleider worden? Mail uw motivering en CV naar rene@nedcert.nl