Klik hierboven in het Menu op "Academy" voor meer belangrijke informatie.

BHVBij ons begin je niet met duizenden Euro's te betalen en sta je na de opleiding ook niet met lege handen.
In plaats van al je kosten in 1 keer te voldoen, betaal je maandelijks een bescheiden bijdrage van  385,- excl. BTW*. Je krijgt van ons, direct na je opleiding, de beschikking over vele, uitstekende materialen en faciliteiten. Daardoor kan je dus direct beginnen met alle cursussen aan te bieden, voor een goede prijs en geld verdienen! De franchiseovereenkomst is na de eerste 2 jaar, jaarlijks opzegbaar. Als je onverhoopt niet slaagt voor de opleiding, stopt de overeenkomst al na 3 maanden. Omdat je als nieuwe instructeur in een nieuwe regio nog een eigen klantenbestand moet opbouwen, betaal je de eerste 6 maanden na slagen geen bijdrage. Lesgeven kan je prima doen naast een parttime baan. Voor de cursisten betaal je, per persoon, examengeld aan NedCert Certificering. 

Als franchisenemer krijg je ondersteuning en begeleiding op commercieel en technisch gebied. Je wordt geholpen vanuit de Academy en maakt, voor de maandelijkse bijdrage (royalty), gratis gebruik van de volgende faciliteiten:
 • volgen van de opleiding tot NedCert gecertificeerd instructeur
 • zeer volledig lespakket (o.a. blusbak, brandpop, blussers, reanimatiepoppen volwassen en ook kleuters en baby's, AED-trainers, eigen AED etc.) zodat je direct kan beginnen met alle cursussen te geven
 • up-to-date lesboeken voor jou en je cursisten
 • actuele powerpoint presentaties voor alle cursussen
 • gratis verbruiksmaterialen op basis van fair use policy (verbandmiddelen, blussers vullen, etc.)
 • geautomatiseerde cursistenadministratie
 • instructeursinformatie met o.a. de beschrijving van de operationele procedures
 • de jaarlijkse audit op je locatie
 • een persoonlijke mentor die je begeleidt
 • jaarlijkse nascholingsdagen
 • ondersteuning bij alle denkbare ondernemerszaken
Daarnaast maak je gebruik van de naamsbekendheid van NedCert bij een groot klantenbestand en een promotiepakket, waarin o.a. is voorzien in eigen folders en wij zorgen voor de online marketing van je locatie met een internetsite met hoge Google ranking, waardoor je onderneming goed vindbaar is op het internet. 

Je zorgt zelf voor een (bedrijfs)auto/aanhanger.

Instructeurs (opleiders) zijn vertegenwoordigd in het College van Belanghebbenden van NedCert. De sfeer tussen de instructeurs is zeer professioneel en collegiaal. 

* prijswijzigingen voorbehouden.

Lees verder >>>
 
Ben jij de vakdeskundige met ondernemerszin die geschikt is om NedCert instructeur te worden? Mail je CV en motivering waaruit blijkt waarom juist jij de beste persoon bent om onze nieuwe succesvolle franchisenemer te worden. rene@nedcert.nl