Klik hierboven in het Menu op "Franchise" voor meer belangrijke informatie.

BHVHet kost je bijna niks
Als je op deze pagina terecht bent gekomen omdat je BHV - EHBO instructeur wilt worden heb je vast al bij andere organisaties gekeken hoe het daar zit. Dan heb je gezien dat de aanvangskosten voor een opleiding tussen de 5.500,- en 8.500,- zitten. Bij ons begin je niet met vele duizenden Euro's te betalen en sta je na de opleiding ook niet met lege handen, dus zonder lesmateriaal.

In plaats van al je kosten voor de opleiding in één keer te betalen, zelf lesmateriaal aan te schaffen en continu te investeren in nieuwe materialen, betaal je ons, gedurende de tijd dat je instructeur bent, maandelijks  385,- excl. BTW*. Dit is een schijntje van je omzet. In dat bedrag zit alles, zoals de kosten van je basisopleiding, de verplichte scholing, audits, lesmateriaal enz. enz. Daardoor kan je dus direct beginnen met alle cursussen aan te bieden, voor een goede prijs en geld verdienen! 

Verder zijn je collega's geen getrainde leken maar vakgenoten zoals jij, met een opleiding zoals verpleging / ambulance / brandweer.

De franchiseovereenkomst is jaarlijks opzegbaar. Als je onverhoopt niet slaagt voor de opleiding, stopt de overeenkomst al na 3 maanden. Lesgeven kan je prima doen naast een parttime baan. Voor de cursisten betaal je, per persoon, examengeld aan NedCert Certificering. 

Als franchisenemer krijg je ondersteuning en begeleiding op commercieel en technisch gebied. Je wordt geholpen vanuit de Academy en maakt, voor de maandelijkse bijdrage (royalty), gebruik van de volgende faciliteiten:
 • volgen van de opleiding tot NedCert gecertificeerd instructeur
 • zeer volledig lespakket (o.a. blusbak, brandpop, blussers, reanimatiepoppen volwassen en ook kleuters en baby's, AED-trainers, enz.) zodat je direct kan beginnen met alle cursussen te geven
 • een eigen, echte AED omdat je ook burgerhulpverlener bent
 • up-to-date lesboeken voor jezelf en je cursisten
 • actuele powerpoint presentaties voor alle cursussen
 • gratis verbruiksmaterialen op basis van fair use policy (verbandmiddelen, blussers vullen, etc.)
 • geautomatiseerde cursistenadministratie
 • instructeursinformatie met o.a. de beschrijving van de operationele procedures
 • de jaarlijkse audit op je locatie
 • een persoonlijke mentor die je begeleidt
 • jaarlijkse nascholingsdagen
 • ondersteuning bij alle denkbare ondernemerszaken
Daarnaast maak je gebruik van de naamsbekendheid van NedCert bij een groot klantenbestand en een promotiepakket, waarin o.a. is voorzien in eigen folders en wij zorgen voor de online marketing van je locatie met een internetsite met hoge Google ranking, waardoor je onderneming goed vindbaar is op het internet. 

Je zorgt zelf voor een (bedrijfs)auto.

Instructeurs (opleiders) zijn vertegenwoordigd in het College van Belanghebbenden van NedCert. De sfeer tussen de instructeurs is zeer professioneel en collegiaal. 

* prijswijzigingen voorbehouden.

Lees verder >>>
 
Mail je CV en motivering waaruit blijkt waarom juist jij de beste persoon bent om onze nieuwe succesvolle franchisenemer te worden. [email protected]