BHV cursus Gemert-BakelZoekt u een BHV of EHBO cursus in Gemert-Bakel?

Meld u nu aan via de groene aanmeldknop.


Cursussen >>
 

Wat zijn de voordelen voor u?


Goede opleiding
Uw personeel krijgt een prima opleiding, want door ons erkende BHV - EHBO opleiders voldoen aan hoge kwaliteitseisen en begeleiden uw medewerkers met een voor u kostenbesparende aanpak naar het examen.

Erkend certificaat
Uw medewerkers krijgen, bij succesvol afleggen van het examen, een certificaat dat is uitgegeven volgens de norm 17024. In deze norm is vastgelegd aan welke eisen de certificatie instelling moet voldoen om op een objectieve en deskundige wijze te beoordelen of een persoon vakbewaam is.

Aantoonbare vakbekwaamheid
U wilt bij de afwikkeling van een schade aan uw verzekering kunnen aantonen dat u alles in het werk heeft gesteld om uw restrisico's te beperken met vakbekwame bedrijfshulpverleners. Met een NedCert certificaat kunt u aantonen dat uw bedrijfshulpverleners vakbekwaam zijn.

Zekerheid dat u het goed geregeld heeft
Minder ziekteverzuim en meer tevreden klanten. Met een NedCert certificaat kunt u uw medewerkers met een gerust gevoel als bedrijfshulpverlener inzetten, want uw personeel en bezoekers worden bij incidenten goed geholpen.
 

Incompany BHV - EHBO

Eén van onze opleiders kan ook bij u langs komen in Gemert-Bakel voor een incompany BHV of EHBO cursus met afsluitend het NedCert examen.

Daarvoor hebben zij nodig een groot en schoon klaslokaal, en bij BHV een slanghaspel die gebruikt kan worden en een buitenruimte voor de brandoefeningen.

Stuur ons een e-mail en wij zorgen dat een opleider contact met u opneemt.