Klik hierboven in het Menu op "Franchise" voor meer belangrijke informatie.

BHVHeb je 1 à 2 dagen per week tijd en heb je een opleiding gedaan zoals verpleging / ambulance / brandweer?
Wanneer jij graag je kennis wilt overbrengen aan mensen in het bedrijfsleven, dan kan je onze nieuwe franchisenemer worden.

Wat is de NedCert franchise?
Dit is een samenwerkingsovereenkomst tussen jou (de ondernemer) en de NedCert Academy, waarbij jij tegen betaling het recht krijgt een BHV bedrijf te starten volgens de succesformule van de NedCert Academy.

Bij de NedCert Academy leiden wij je op tot allround NedCert instructeur. Na de opleiding ben je in staat om organisaties te helpen bij de invoer en optimalisatie van hun veiligheidsbeleid, door het verzorgen van diverse cursussen, waaronder BHV Bedrijfshulpverlening en Safety & Health Officer. NedCert certificeert volgens ISO 17024. De certificaten worden nationaal en internationaal geaccepteerd.

Hierom wil je jouw BHV bedrijf starten volgens onze franchise formule
Elke week zijn er ongeveer 3700 bedrijfsongevallen, waarbij 60 mensen ernstig letsel oplopen en er zelfs 2 doden te betreuren zijn. Elke week is er in ongeveer 150 bedrijfspanden brand.

Bedrijfshulpverleners (BHV'ers) zijn werknemers die zijn opgeleid om adequate maatregelen te nemen om ongevallen en brand te voorkomen of te bestrijden. Het hebben van BHV'ers is wettelijk verplicht door de ARBO Wet voor bedrijven, verenigingen en instellingen en is dus een grote markt.

BHV'ers moeten worden opgeleid. De ene BHV opleiding is de andere niet. Wij lopen voorop met actuele ontwikkelingen in onze branche en andere opleiders volgen ons meestal jaren later. Wil je de meest recente kennis en kunde in het vakgebied overdragen op jouw cursisten? Kom dan bij ons en je zult zien dat veel bedrijven inmiddels weten dat wij kwaliteit leveren. Word NedCert BHV instructeur!

Franchise is een manier om een eigen BHV bedrijf te starten met veel minder ondernemersrisico. Onze franchiseformule heeft zijn bestaansrecht de afgelopen jaren bewezen, je krijgt in ruil voor een maandelijkse bijdrage (fee) veel ondersteuning in de vorm van marketing, inkoop, reclame, bedrijfsmiddelen en verbruiksmiddelen, waardoor jij je kan concentreren op klantenwerving en lesgeven. Het grote voordeel ten opzichte van een baan als werknemer is dat je veel meer kan verdienen, doordat je voor je grote inzet wordt beloond met de winst uit je eigen onderneming.

Dit zijn jouw voordelen van onze franchise
 • Je krijgt toestemming om de bekende merknaam NedCert te gebruiken
 • Je krijgt in een bepaald gebied het alleenrecht om NedCert cursussen te verzorgen
 • Je kan bij de start van je bedrijf direct alle cursussen voor NedCert examens aanbieden
 • Marketing en reclame worden door ons verzorgd
 • Je bent zelfstandig ondernemer en niet in loondienst (je bent dus je eigen baas)
 • Je loopt veel minder risico, bovendien hoef je bij ons geen duizenden euros instapfee te betalen
 • Je hoeft niet opnieuw het wiel uit te vinden, het unieke concept is er al, financiering is niet nodig, dus voor startende ondernemers een prachtige kans!

Zo word je franchisenemer
Bij de NedCert Academy krijg je gratis een opleiding en lesmaterialen om je cursussen te geven. Je zorgt zelf voor een telefoon, een computer en je moet een auto (liefst busje) hebben om je lesmaterialen veilig te vervoeren. Het is ideaal om parttime als BHV instructeur te starten (je werkt naast het lesgeven ook nog elders).

De eisen die wij aan je stellen:
 • Je hebt een opleiding gedaan zoals verpleging / ambulance / brandweer
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels (Frans en Duits is een pré)
 • Je hebt een representatief voorkomen
 • Je hebt de nodige werkervaring (ouderen worden ook uitgenodigd te solliciteren)
 • Je houdt van uitdagingen en je vindt het leuk om je kennis en kunde aan anderen over te dragen
 • Je kan goed luisteren en bent bereid te leren
 • Je hebt een grote inzet, je hebt een groot netwerk en je kan omgaan met computers
 • Je bent in het bezit van een mobiele telefoon, computer en auto (met voldoende ruimte om je lesmaterialen te vervoeren)
 • Je kan aan de slag in één van de beschikbare vestigingsplaatsen

Je krijgt het bijna gratis
Je hebt bij ons geen dikke lening of eigen vermogen nodig om mee te kunnen doen. Wel een grote inzet, leergierigheid en een gezonde dosis zelfvertrouwen!
Je betaalt iedere maand een vast bedrag aan royalties en je betaalt daarnaast voor het examen van je cursisten.
 • Bij de NedCert Academy is er geen instapfee
 • De royalty is geen percentage van je omzet, maar een vast bedrag per maand
 • Je opleiding wordt door ons betaald
 • Je hebt geen kosten voor folders, visitekaartjes, website, etc.

Wil je na verloop van tijd een eigen opleidingspand, dan moet je dat zelf huren, maar dit is niet meteen bij aanvang verplicht, je kan je klantenkring langzaam opbouwen. Als je een bedrijfspand hebt, dan komen er extra kosten bij, maar die kan je tegen die tijd makkelijk betalen!

Dit is een unieke kans, maar je moet het wel zien en durven!
 

Lees verder >>>

 
Mail je CV en motivering waaruit blijkt waarom juist jij de beste persoon bent om onze nieuwe succesvolle franchisenemer te worden. [email protected]